Vi tilbyder

Vi tilbyder en bred vifte af arbejde indenfor anlægsfaget

Pleje og anlæg af haver er ikke bare et spørgsmål om en plæne og et par buske hist og pist. Haven skal fungere som et behageligt uderum, hvor familien føler sig hjemme, føler glæde og nyder naturen.

Sønderhede anlægsservice vedligeholder, renoverer og nyanlægger haver i alle størrelser og stilarter. Vi laver nye terrasser, lægger sten og fliser, opsætter hegn, planter nyt og meget, meget mere.

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægning, så haven bliver helt i den stil, som I ønsker det.

Når hækken og plænen skal klippes, træer og buske beskæres og jorden bearbejdes, kræver det ofte større maskiner, end de fleste har i redskabsskuret. Vi er naturligvis altid klar til at påtage os hele opgaven, så resultatet bliver gennemført smukt og stilfuldt.

Modtag et uforpligtende tilbud på netop dit projekt via formularen

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

​Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

​Vi glæder os til at høre fra dig!

(+45) 22 25 63 60
sha2021@outlook.dk